محل تبلیغات شما

انتخاب کردن بویلر مناسب برای هتل ها 


بویلر یا دیگ های بخار، یکی از مهمترین بخش ها برای راه اندازی یک هتل می باشند. در این مطلب به انتخاب بویلر مناسب و کاربرد آنها پرداخته شده است. با خانه تاسیسات همراه باشید.

در راه اندازی یک هتل، یکی از اساسی ترین مسائل تاسیسات آن و در نظر گرفتن سیستم سرمایش، گرمایش و نظافت مناسب است. دیگ بخار یا بویلر یکی از همین تاسیسات است که انتخاب مناسب در رابطه با آن به موفقیت در کار منجر خواهد شد. وظیفه اصلی بویلر در گرم کردن آب شست و شو است. با این حال بسیاری کاربرد های دیگر در سرویس های بهداشتی، حمام، آشپزخانه و… را دارد.

مسئله مهم دیگری که در هتل ها بسیار حائز اهمیت است، سرعت و دقت کافی در هنگام نظافت است. این کار باید توسط یک پرسنل حرفه ای و با استفاده از تجهیزات کافی، در هنگام خروج مسافر از اتاق خود انجام شود. در این زمینه نیز استفاده از تمیز کننده بخار موجب کاهش خطرات و اثرات مضر ناشی از مصرف مواد شوینده و شیمیایی می شود. علاوه بر این از نظر صرف زمان و هزینه بهینه سازی می شود.

 

کاربرد بویلر در هتل

 

کاربرد بویلر در هتل ها

  • ضدعفونی کننده سطوح کاشی و سرامیک
  • پاک کننده سطوح چوبی و پارکت ها
  • نابود سازی لکه و یا رایحه نامطبوع از صندلی و مبلها، پوشش وسایل و فرش ها
  • ضدعفونی کننده و تمیز کننده سرویس های بهداشتی و حمام
  • پاکسازی لوله ها
  • پاک کنندگی آلودگی ها از مجرا های تهویه و آسانسور ها
  • تمیز کردن سطوح مختلف مانند دیوار ها و آینه ها
  • ضدعفونی کننده مناسب محیط آشپزی و پخت و پز
  • ضد عفونی و پاک سازی وان، استخر و اتاق های تعویض لباس
  • کاهش دهی مواد حساسیت زا و تمیز کردن تشک ها و بالش ها

 

عوامل موثر در استفاده بهتر از بویلرها

تنظیم توزیع گرمایش با توجه به مکان مورد نظر: جانمایی های کاربردی و استفاده مناسب از بویلر یا همان دیگ بخار، می تواند اثر بهتری را در توزیع گرمایش پدیدار سازد. به طبع با کنترل میزان هدایت گرمایش در هر بخش می توان در هزینه ها صرفه جویی قابل توجهی کرد.

جلوگیری از افزایش دمای بیش از حد آب: آب گرم قطعا کاربرد خود را در مکانی به ویژه هتل دارا می باشد. اما در این رابطه با دانستن چند نکته و رعایت آنها شاید هزینه های مرتبط با تولید گرمایش برای افزایش دمای آب بهینه سازی شوند. مهم ترین نکته در این زمینه جلوگیری از گرم شدن بیش از حد آب است. دمای 60 درجه برای از بین بردن باکتری ها و نیاز مهمانان کفایت می کند. کنترل شیر های آب گرم و همین وطر استفاده از حمام های ضدآب نیز راهکار هایی برای کاهش مصرف آب گرم هستند.

بررسی بازخورد مهمانان: گزارش مهمانان و یا حتی کارکنان را می توان به عنوان فرصتی طلایی در نظر گرفت؛ از این طریق هم عیوب بخش های مختلف مشخص شده و می توان برای رفع و تعمیر نقص های فنی اقدام کرد، هم در راستای بهبود کارکرد سیستم بخش های مختلف راهنمایی مناسبی هستند.

 

محل و دمای توصیه شده برای استفاده از بویلر

سالن و کافه ها: 20 الی 22 درجه سانتی گراد
اتاق خواب های مسافران: 19 الی 21 درجه سانتی گراد
راهرو ها: 19 الی 21 درجه سانتی گراد
 آشپزخانه: 16 الی درجه سانتی گراد
 رستوران و سالن های غذاخوری: 22 الی 24 درجه سانتی گراد
خشکشویی: 16 الی 19 درجه سانتی گراد
حمام ها: 26 الی 27 درجه سانتی گراد

ترموستات چیست و چطور عمل می کند؟

موتورخانه های هوشمند چگونه عمل می کنند؟

تصفیه آب چرا اهمیت دارد؟

های ,ها ,درجه ,سانتی ,الی ,هتل ,درجه سانتی ,در این ,استفاده از ,می توان ,هاضدعفونی کننده ,انتخاب بویلر مناسب

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرو سهی zibajoo khabarino ویستا کامپیوتر ویستا سازه hcvfernge سیگما رایانه قاب چوبی basader ساخت انواع کباب پزهای تابشی اتوماتیک شیدپخت